Loading Content...

Drijfveren

Drijfveren, coaching, persoonlijk leiderschap

Category: Coaching, Drijfveren, Persoonlijk Leiderschap, Talentontwikkeling

Client:

Date:

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt.

Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben jij je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van een drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor kunnen we in een traject snel vooruitgang boeken.

Uniek bij de drijfverentest die wij gebruiken is de mogelijkheid om (anonieme) 360° feedback te ontvangen. Zo verzamel je ook relevante informatie over jouw drijfveren en ontwikkelpotentieel vanuit het gezichtspunt van je directe professionele, maar ook privé, omgeving.

Livlife Academy zet de drijfverenscan onder andere in bij:

  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken.
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag.
  • Persoonlijk Leiderschap.
  • Het trainen van teams.

 

Bij het toepassen in teams vult een ieder de drijfverenscan in. Hierna volgt een teamtraining waarbij de individuele profielen van alle leden tot één groepsprofiel wordt gemaakt. Door de combinatie van de individuele profielen en het teamprofiel, krijgt het team zicht op kwaliteiten, sterke en minder sterke punten van het team. Het is een zeer bruikbaar instrument, bijvoorbeeld bij het stimuleren van verandering, het verbeteren van communicatie en samenwerking. Thema’s waarbij wij de drijfverenscan inzetten zijn onder andere cultuurverandertrajecten, verbeteren van de samenwerking en het maken van de overstap richting zelfsturende teams etc.

De drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Wij zijn opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik hiervan. Indien dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject zetten wij de drijfverenscan graag in.

 

Nieuwsgierig?

Ontvang de drijfverenscan (inclusief een 360° feedback) en 1 uitgebreid gesprek van 2 uur voor € 495,- excl. btw.

Meer informatie?