Loading Content...

Livlife Jaarevent 2020

 

Leef het leven. Leef een mooi leven. Leef zoals jij dat wilt. Leef!
Investeer in jezelf en ontdek hoe je dat doet.

Livlife Academy organiseert een jaarlijks terugkerend event in het teken van koers bepalen. In de richting die jij echt belangrijk vindt. Even stilstaan om vervolgens te gaan versnellen. Een korte termijn investering met een lange termijn resultaat. Gewoon omdat je dat waard bent.

 

Waarom?

Het leven is niet maakbaar. We hebben bijzonder weinig invloed op gebeurtenissen die in leven en werk voorbijkomen. Veel overkomt ons, wordt ook door anderen voor ons bepaald. Verschillende situaties (groot of klein) waar wij in terecht komen of zijn gekomen houden ons bezig. Echter niet de situatie bepaalt of jij je comfortabel of gelukkig voelt, maar hoe jij omgaat met die situatie.

Deze dag staat in het teken van het leiden van een waardevol leven. Leven en werken naar jouw waarden. Dat wat echt belangrijk voor je is. Hoe dan? Kom en ervaar hoe jij dat kan doen.

 

Be brave. Act!

LiVlife Jaarevent gaat over koers bepalen en richting geven. Over oppakken en doorpakken. Over werkplezier en authentieke keuzen maken. Over balans en acceptatie. Zowel in je privé- als in je professionele leven. Maar ook over geconfronteerd worden met hoe je de dingen nu aan het doen bent en die je niet helpen in de juiste richting. Kortom, in 1 dag geïnspireerd raken en genieten om het vanaf morgen net even anders te doen!

 

Save the date

Noteer 18 juni of 24 september in je agenda. En verzeker je nu al van een indrukwekkende line-up van sprekers en toepasbare workshops waarin je tools leert die je direct op je privé-en op je werkplek kunt toepassen. Zoals je van ons gewend bent dus en meer!

 

We houden je graag op de hoogte!

We zijn hard bezig met het invullen van deze inspirerende dagen die zorgen voor beweging in de richting van wat echt belangrijk is in leven en werk!

Wil je alvast een plekje reserveren? Vul dan even het formulier hieronder in. De definitieve inschrijving doe je dan later. Wil je van het programma op de hoogte worden gehouden? Graag, geef dat dan even aan bij opmerkingen in hetzelfde formulier.

 

 

  Volledige naam:

  Bedrijf:

  Straat/huisnr:

  Postcode/plaats:

  Telefoonnummer:

  Email:

  Bericht:

  Ik meld mij aan voor: Livlife Jaarevent op 18 juni, omgeving MaastrichtLivlife Jaarevent op 24 september, omgeving Utrecht