Loading Content...

Ontwikkel je loopbaan

Category: Coaching, Drijfveren, Persoonlijk Leiderschap, Talentontwikkeling

Client: Hearted

Date: 16 aug 2014

Het is niet moeilijk om naar Hongkong te gaan, het is moeilijk om Charleroi te verlaten. (Jacques Brel)

Loopbaanontwikkeling gaat over je volgende stap in je carrière. Noodgedwongen, als gevolg van een reorganisatie, of vrijwillig, omdat je huidige job je niet meer voldoende energie geeft. Je wilt wat anders, maar wat?

 

In 4 fasen naar je volgende stap in jouw carrière.

 

  1. Waar sta ik nu?

We staan stil bij jou, hoe het nu met je gaat!

Een verplichte loopbaankeuze brengt allerlei gevoelens met zich mee. Boosheid op de organisatie, schaamte, angst en onzekerheid over de toekomst. Dit krijgt de ruimte die voor jou nodig is. Een vrijwillige stap brengt evengoed onzekerheid met zich mee. Kan ik het wel? Wat vindt mijn omgeving hiervan? Wat moet ik dan gaan doen?

 

  1. Wat wil ik, wat kan ik?

Jij bent je belangrijkste instrument. Leer daar op te vertrouwen.

Dit is een belangrijk onderdeel van het traject. Je wordt je bewust van je drijfveren, kwaliteiten, talenten en ervaringen. Maar ook, wat staat je in de weg om de beste versie van jezelf te zijn (je, soms monsterlijke, overtuigingen over jezelf). Als je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, dan sta je sterker in het leven, voel jij je meer zelfverzekerd en ben je succesvoller.

 

  1. Wat heb ik nog nodig?

Je werk moet bij je persoonlijkheid passen. Bij wie je bent, met al je kwaliteiten!

We inventariseren welke kennis en/of vaardigheden je nog zou willen ontwikkelen. Hoe vind je de juiste vacatures en hoe schakel je hiervoor je netwerk in.

 

  1. Personal branding, hoe verkoop ik mijzelf?

Vol vertrouwen over wat jouw toegevoegde waarde is en dat met overtuiging kunnen brengen.

Misschien is het een tijdje geleden dat je je op de arbeidsmarkt hebt begeven. We maken je wegwijs in wat waar te vinden is. We helpen je bij het maken van een passend CV. Je krijgt zicht op je manier van presenteren en het voeren van sollicitatiegesprekken. En dit op een wijze die bij de beste versie van jezelf past! Op weg naar comfortabel solliciteren.

 

Duur/kosten traject

Een loopbaantraject bij Livlife Academy bestaat over het algemeen uit een intake, gevolgd door 8 gesprekken van 1,5 uur en een drijfverenscan. Het blijft echter maatwerk. Neem contact op, wij maken graag een voorstel aan de hand van jouw loopbaanvraag.

Vaak bestaat de mogelijkheid van vergoeding door de werkgever. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling. Ook wordt vaker gebruik gemaakt van persoonlijke opleidingsbudgetten voor een coachingstraject. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden.

 

Vul het formulier in op deze pagina voor meer informatie en/of een vrijblijvend startgesprek.

Meer informatie