Loading Content...

Ontwikkel je talent

Category: Coaching, Drijfveren, Persoonlijk Leiderschap, Talentontwikkeling

Client:

Date:

Onze filosofie over talentontwikkeling: ontwikkel de professional, dan ontwikkelt je team en je organisatie.

Als wij doen waar wij goed in zijn en daar verder in mogen groeien zijn wij van toegevoegde waarde voor ons team, onze organisatie. Dán dragen wij bij aan succes. Stop dus met energie geven aan dat wat er niet inzit!

Het is het besef dat de organisatie op zichzelf niet bestaat, deze bestaat uit de professionals die er in samenwerken. Ontwikkel deze professional, dan ontwikkelt je team, je organisatie. In onze werkpraktijk ontdekten wij meer en meer dat -ondanks dat de meeste van ons hun stinkende best doen om het goed te doen, om succes te boeken- wij onszelf en elkaar tegelijkertijd in de weg zitten door onze eigen overtuigingen, eigen drijfveren en elkaar daardoor (te) vaak niet goed begrijpen. Ten koste van verbinding en een optimale samenwerking, ten koste van efficiëntie en effectiviteit.

  • Talentontwikkeling is in ieder geval de focus op de ontwikkeling van jouw kracht en leren deze beter in te (durven) zetten in leven en werk.
  • Talentontwikkeling is dus ook afscheid nemen van belemmerende overtuigingen, gedachten, die de beste versie van jouzelf in de weg staan.

 

Werken aan de ontwikkeling van jouw talent; persoonlijke coaching, leiderschapsprogramma’s of incompany trajecten. Neem contact op en dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Meer informatie