Loading Content...

Milou Ros, project en event, de projectkeuken, liflive

Category:

Milou Ros

Hoe heerlijk is het als je vanuit je talent met creativiteit, passie en bevlogenheid het verschil kunt maken. En daarmee oprecht kunt zeggen; ‘wat ik doe is wie ik ben’!

Na jarenlang als HR-manager voor grote ondernemingen te hebben gewerkt was het 4 jaar geleden tijd voor mijn ‘Be Brave, Act-stap’. Sindsdien ondersteun ik organisaties vanuit De Projectkeuken op het gebied van relatiemanagement, conceptontwikkeling, vormgeving en eventorganisatie. Met liefde, smaak en succes bedenken en produceren van creatieve programma’s en grafische ontwerpen om het daarmee net even anders te doen. Het is iedere keer weer een bijzondere ervaring wanneer alle ingrediënten samenkomen en het totale concept een blijvende herinnering wordt voor mijn klant.. en zijn/haar relaties.

Fijn dus om onderdeel uit te maken van Livlife Academy. Een creative samenwerking die al enkele jaren leidt tot onder andere de ontwikkeling van de huisstijl en betekenisvolle events en passende vormgeving. Ieder jaar een actueel thema met een verrassend programma, boeiende sprekers, top verzorgd en ver doorgevoerde styling. Het bewijs: de lovende reacties van de jaarlijks terugkerende deelnemers. Om trots op te zijn!