Loading Content...

Marjolein van der Maesen, Livlife, coach, managing partner

Category:

Marjolein van der Maesen

Leven en werk kunnen we niet los van elkaar zien. Ik wil in mijn werk op reis gaan met mijn klanten en integraal de gewenste groei en ontwikkeling benaderen. Wij nemen onszelf en onze gedachten vaak te serieus, maken daarom niet altijd de keuzes die goed zijn voor onszelf, de relatie met anderen en de situatie waar wij inzitten. Zorgen voor verbinding tussen koers van de organisatie en de professionals die ervoor mogen zorgen dat die stip op de horizon gehaald wordt. Het zijn mensen die deze klus moeten klaren. Teams die elkaar daar in nodig hebben. Begrip en interesse voor de ander, meedenken, maar soms ook tegendenken. Durven!

Livlife Academy helpt jou leren moedig zijn om nog meer en beter te laten zien wat jij kunt, te brengen wat er nodig is, en ook om te leren om hulp te durven vragen. Begeleidt jou in keuzes te maken in leven en werk in de richting van dat wat jij echt belangrijk vindt. Livlife Academy leidt tevens professionals op om in diezelfde filosofie hun eigen medewerkers, collega‚Äôs en klanten te begeleiden. Be brave. Act! Een domino-effect…

Ik doe waar ik goed in ben en waar ik dankzij honderden coachees en de begeleiding van vele verandertrajecten in profit en no-profit omgevingen steeds beter in ben geworden. Coachen, teams begeleiden, training geven. En als mijn toegevoegde kan zijn dat ik hiermee de wereld van werkend Nederland een klein beetje mooier kan maken, ben ik een tevreden mens.

.