Loading Content...

Sander van der Sleen, coach, trainer, livlife

Category:

Sander van der Sleen

Hoewel de aanleiding niet altijd fijn hoeft te zijn, is wat mij betreft een coachingstraject een prettige aangelegenheid voor je. In een goede sfeer met respect, diepgang en ook met doorzetten en focus op wat je wilt bereiken; het beantwoorden van jouw persoonlijke vraag.

Je wilt graag iets veranderen of inzicht krijgen. Soms aangezet door je eigen onrust en soms omdat anderen je er mee confronteren. Door coaching wordt je bewustzijn over jezelf en je denkwereld vergroot en ga je beter begrijpen hoe het voor jou werkt. Je drijfveren, je bewuste en onbewuste ‘IK’ beter leren kennen en gebruiken. Ik sta niet aan de zijlijn vragen te stellen. Het is een proces waarin we het samen voor jou gaan ontdekken. Een proces van verbazen, verwonderen, emotie en dus ook van tijd tot tijd eens goed lachen om ons zelf.

In welke omgeving(en) wil je iets veranderen? Wat is het dat je daar wilt doen en realiseren? Door welke gedachten en overtuigingen word je gedreven? Wie en wat is echt waardevol in je leven? En uiteindelijk wat is jouw ‘drive’. Dat is je ‘KICK in LIFE’: het geeft energie in plaats van dat het energie kost, je kijkt met een andere blik naar de hobbels op je weg. Je kunt je vooral weer richten op zaken waar je zin in hebt, die je zin geven!